De Flashing meiden en dames zijn lange tijd gesponsord door Blokdijk Makelaars, Bronkhorst Schilderwerken en Fanbase, maar aan het afgesloten sponsorcontract komt deze zomer jammer genoeg een einde. We zijn onze sponsors erg dankbaar voor hun steun en de tenues die we lange tijd mochten dragen.

Nu we weer wijzigingen hebben in de teamsamenstellingen, meiden groeien en niet voor alle maten voldoende tenues beschikbaar zijn gaan we vanaf het komende seizoen over op een gelijke oplossing als bij de jongens/heren. Dat betekent dat de meisjes een eigen tenue moeten hebben, dan kan worden aangeschaft via de webshop van Flashing Heiloo.

Indien je niet zeker bent van de maten kan je ook vooraf passen bij Fanbase. Bedenk wel dat je op tijd bestelt, want voor levering is een productie- en levertijd van toepassing. Spelen in het oude tenue kan vanaf september niet meer.

Alleen voor de meisjes U16 1 is een nieuwe sponsor gevonden. Bronkhorst Schilderwerken is de sponsor voor de komende periode. Voor de meisjes geldt wel dat als ze invallen / meespelen bij een ander team ook zij een eigen tenue moeten hebben.