Nieuws

Algemene informatie

Flashing Heiloo is een basketballvereniging, die zijn thuisbasis heeft in Heiloo.

Flashing Heiloo organiseert voor jeugdleden en senioren basketball trainingen. Diverse teams van Flashing Heiloo spelen competitie. Het eerste herenteam van Flashing Heiloo speelt al vele jaren net onder de landelijke competitie, waarmee het in de regio een van de hoger spelende verenigingen is. Bij de jeugd is het streven om zo hoog mogelijk te spelen. Zo is afgelopen seizoen ons U12-meidenteam bij het Nederlands Kampioenschap op de 2e plek geëindigd.

Maar ook besteden wij veel tijd aan gezelligheid. Sporten doe je immers voor je plezier. Dat plezier halen wij enerzijds uit veel en fanatiek trainen, maar ook uit de daaruit voortvloeiende resultaten en leuke activiteiten. Met de jeugd brengen wij bijvoorbeeld jaarlijks een bezoek aan het buitenland. In de afgelopen jaren bezochten wij Schwyz (Zwitserland), Aarhus (Denemarken), twee keer Huy (België), Parijs, Goteborg (Zweden) en twee keer Berlijn (Duitsland). Onder Jeugdtoernooien meer informatie hierover. Daarnaast hebben wij regelmatig clinics, een mix-toernooi en bezoeken wij wedstrijden.

Basketball is technisch een moeilijke sport. We trainen daarom vaak twee keer in de week. Onze jongste groep (U8 jongens en meisjes) traint in sporthal ‘t Vennewater op vrijdag om 16.15 uur. Ook oudere kinderen (en senioren) hebben eerst wat training nodig om mee te kunnen komen in een wedstrijd. Ze leren daar bijv. de basis van een lay-up, het vangen van een bal zonder te lopen, het foutloos verdedigen van een tegenstander. Heb je je dit eigen gemaakt, dan staat niets je in de weg om mee te doen aan wedstrijden. Wij zien je graag eens langs komen!

Wilt u meer informatie over Flashing Heiloo, dan kunt u contact opnemen met:

Nine Ramler
telefoon: 06-51649800
e-mail: secretaris@flashing-heiloo.nl

Wilt u meer informatie over het spelen en trainen bij Flashing-Heiloo of wilt u zich inschrijven als lid klik dan hier om naar de pagina van de ledenadministratie te gaan.

× Internet Explorer is missing updates required to view this site properly. Click here to update. OR even better, try out other great browsers, Chrome and Firefox are top of the best.